EDU Staňkov 2019

V březnu proběhl EDUStaňkov 2019. Podtitulem celé akce je Učitelé učitelům. A ještě rádi.

  • učitelé pořádají
  • učitelé lektorují
  • učitelé se účastní

Během soboty 9. března 2019 proběhlo 18 hodinových workshopů na nejrůznější témata, která učitele zajímají. A asi jsme se trefili – protože řada workshopů měla zcela naplněnou kapacitu brzy po spuštění registrace. Rozsah témat byl od zcela technologických (robotek Scottie GO!, 3D, Google formuláře …), přes učitelská témata jako zpětná vazba a formativní hodnocení, až po využití hudby při výuce angličtiny či bubnování. Podle odezvy během celé akce i po akci byli účastníci spokojeni a už je zajímal termín na příští rok.

Velký dík si zaslouží všichni lektoři, kteří obětavě dorazili ze všech koutů republiky bez nároku na honorář. Ještě jednou díky!

EDU Staňkov už má docela dobrý zvuk, protože i účastníci dorazili z neskutečné dálky. Na Chodsko se vypravili třeba z Prahy, Ústí nad Orlicí a ten nejvzdálenější až ze severní Moravy – z Hlučína. Letos se přihlásilo 106 lidí. Zúčastnili se učitelé od 1. stupně až po VŠ, objevili se mezi námi i studenti pedagogické fakulty.

Pro příští rok plánujeme zůstat na podobném počtu účastníků a rádi bychom udrželi klidnou atmosféru školní akce na běžné škole.

Děkujeme také všem firmám, které doplnily program a poskytly ceny do tomboly

I jiní o nás napsali pár vět - https://edustankov.cz/index.php/napsali-o-nas/